Аднан Куртов се преобразува во гејмер и ќе отвара Гејминг веб сајт


Еден од најталентираните Музичари и Пејачи во Македонија се преобразува полека во Гејмер и има намера да отвара гејмиг веб сајт. Самиот вели дека сака да биде нешто досега што не е видено во Македонија и нешто квалитетно што ќе биде итересно за сите други гејмери. Но такви соддржини бараат сосема специјална публика, луѓе што тоа ги интересира и кликаат на такви соддржини. Јас мислам дека може да усоее ако биде доволно упорен. Е па брат ти пожелувам среќа во обидот со кој сакаш да го освоиш гејмерскиот свет.

Previous Што другите луѓе мислат за вас според вашиот хороскопски знак?
Next Кафето помага во битката со вишокот килограми

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *