in ,

Честито внуче, нека е живо и здраво и големо да расте

03, June, 2020, Belgrade Danijela Rodic, mother of Bogdana Raznatovic with daughters Bojana and Natas in front of the maternity hospital. Danijela Rodic, Bojana Rodic and Natasa Rodic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 03,jun, 2020, Beograd - Danijela Rodic, majka Bogdane Raznatovic sa cerkama Bojanom i Natasom ispred porodilista. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Растев уз нејзина музика и слушав много од нејзини песни. Таа е најголемата балканска музичка ѕвезда заедно со Лепа Брена. Во мое име а и во име на порталот вирално.мк и го честитам на Цеца Ражнатовиќ внучето, које дојде на свет утринава во 10 часот. Нека е живо и здраво и големо да расте.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Цеца стана баба: Се породи Богдана Ражнатовиќ

Дино Мерлин проговори за тешкиот период од животот: „Немавме ни за млеко“