in ,

ДОМА СО ЛЕА: 9ти месец на бременост и симптомите на последното тромесечје и споредба со првата бременост

Се во врска со нејзе и како се чуствува а и ви објаснува во врска со првата и втората бременост. Погледнете го сето тоа во видеото испод…

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3. ЈУНИ 2020 ГОДИНА

Дел од човечкото тело за кои знаат само мал процент од луѓето