in ,

На Аднан Куртов му стана конзолата XBOX 360 опсесија

Аднан Куртов во последно време купува и игра XBOX 360 игри, од постари до понови. Денес баш го сретнав кога ги зема тој од брза пратка три игри кој две од тие беа Скајрим и Ресидент Евил 5, игри кој се одлични за секој Гејмер. Самиот вика дека Плејстешен 3 има послаба графика од Иксбокс 360.

Без разлика дали е играта стара или нова тој обожава исто така да игра и ретро игри. Јас на времето кога ја земав пред повеќе од десет години Плејстејшен двојката исто така бев истиот. Конзолата знае да те магепса и да ти одземе баги време во денот или да ти го исполни времето кога ти е досадно.

Наскоро планира да отвори Гејминг веб сајт кој ќе го дознаете преко вирално.мк.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Андријана Јаневска е „бесна“ моторџика, ваква никогаш нема да ја препознаете низ град (фото)

Шише коњак од 1762-та продадено за 144.000 долари