in , ,

Андријана Јаневска е „бесна“ моторџика, ваква никогаш нема да ја препознаете низ град (фото)

Андријана Јаневска неодамна се пофали со како што вели својата нова играчка – мотор од марка Сузуки.

Таа позираше качена на моторот, а за многумина беше изненадување што воопшто вози мотор.

Сега Андријана повторно се пофали со оваа своја нова активност во секојдневието, а бидејќи безбедноста и заштитата се на прво место, таа напави и кацига со која се фотографираше.

Во вакво издание дефинитивно не би ја препознале бесната моторџика на сскопските улици.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

НАЈНОВИОТ КОНТРАКТ ОД АЗИРУС ГЕЈМИНГ: HITMAN 2 – Accidentele Se Intampla – 1 – #255

На Аднан Куртов му стана конзолата XBOX 360 опсесија