in , ,

ВИДЕО: Лимбо рекордерка

Типкава се спровира под кола, од една до друга страна испод. Како и успеава сите се чудат и какво истренирано тело има. Погледнете сето тоа во видеото испод…

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФЕЈСБУК ГРУПАТА: Хороскоп на Македонски јазик

СУПЕР РЕЦЕПТ ЗА НАЈВКУСНОТО ЗАДОВОЛСТВО – CHOCOLATE CHIP КЕКСИ