in ,

Call of Duty®: WWII Сони ја даваат како додатна игра за PS Plus за месецот Мај

Call of Duty®: WWII ја има да се симне на плејсторот како додатна игра за месцот Мај. Дали истата ќе се најде за месецот Јуни се уште не се знаје. Се работи за добра и итересна игра која има и мултиплеер за PS4 Plus, Играта има и зомби мод, преку кој вашата задача е во играта да отепате што е можно повеќе зомбија. За месецот Јуни според видеото ќе ја дадат Star Wars Battlefront 2, која е итсто така одлична игра и има муллтиплеер.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

МЕРИЛ СТРИП – „НЕМАМ ТРПЕНИЕ ЗА ОНИЕ КОИ НЕ ГО ЗАСЛУЖУВААТ МОЕТО ТРПЕНИЕ!“

Погледнете како денес изгледа Тони Брекстон на 52 годишна возраст (фото)