in ,

GTA 5 можеби ќе ја дадат на PS4 Plus за месецот Јуни наредниот месец

Секој месец PS4 за сите што се имаат преплатено и имаат членство на PS Plus даваат по две игри гратис за играчите. За нередниот месец како што пишуваат другите портали главниот фаворит е Uncharted: The Lost Legacy за која пишуваат скоро сите портали. Покрај ова игра се спомиња и најновата верзија поточно ремастерот од Burnout Paradise Remastered. На еден од порталите исто така се спомиња дека можеби ќе ја дадат GTA 5, а кога ќе се види дека ја даваат за Писи гратис зошто да ја нема за PS4 исто така гратис. Се пред се вистината кој се игрите кој ќе ги дадат можете да ја дознаете на 27 Мај овој месец во 17 и 30 часот, дотогаш ништо не се знае.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25. МАЈ 2020 ГОДИНА

ВИДЕО: Она кога на некој му досадно и нема што да прави