Честит Бајрам на сите од Исламската Вероисповест


Ова прилика ќе ја искористам да им го честитам Бајрамот на сите искамски верници. Да сте живи и здрави.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *