in ,

Питер Динклиџ и Џејсон Момоа ќе глумат во хорор филм

Ѕвездите на серијата „Game of Thrones“, Питер Динклиџ и Џејсон Момоа ќе глумат заедно во новиот хорор филм „Good Bad & Undead“.

Динклиџ го глумеше ликот на Тирион Ланистер, а Момоа ликот на Кал Дрого во мегапопуларната серија на HBO, „Game of Thrones“.

Динклиџ ќе го глуми Ван Хелсинг, ловецот на вампири. Тој ќе се спријатели со вампирот(Момоа) кој се заколнал дека нема повеќе да убива.

Динклиџ го глумеше ликот на Тирион Ланистер, а Момоа ликот на Кал Дрого во мегапопуларната серија на HBO, „Game of Thrones“.

Динклиџ ќе го глуми Ван Хелсинг, ловецот на вампири. Тој ќе се спријатели со вампирот(Момоа) кој се заколнал дека нема повеќе да убива.

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

НЕВЕРОЈАТНИ НЕШТА ЗА ШАМПАЊОТ КОИ СИГУРНО НЕ СТЕ ГИ ЗНЕЛЕ

Во овој град наместо жичарница има лифт што го поврзува долниот со горниот град