in ,

Нов моден тренд или здравствена потреба наречен Трикини

Дали е ова моден тренд или па потреба поради корона вирусот, сепак може да се каже дека можеби е неизбежно за ова летна сезона, доколку одите некаде на одмор или па ако планирате да се изладите на некоја река или езеро. Погледнете долу испод како трикинито изгледа.

https://www.instagram.com/p/CAFqiXSJyZP/?utm_source=ig_web_copy_link

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Во овој град наместо жичарница има лифт што го поврзува долниот со горниот град

Гоца Тржан со емотивна порака за својата ќерка: „Се бореа за мојот живот, не чувствува болка, не чувствував страв – само гледав во тебе“