Велешките доктори- четворица херои на денот, учествуваа во правата операција за трансплантација на срце во Македонија


Во тимот кој учествуваше во првата трансплантација на срце, се наоѓаат и четворица велешани. Др. Сашко Јовев, Др. Димче Славевски, Др. Тања Анѓушева и Др. Александар Колев.

Повеќе од натписот можете да најдете на наредниот линк: Велешките доктори

Извор: velesdenes.mk

Previous Девојките „лудуваат“ по него: Внукот на покојниот Шабан Шаулиќ е познат фудбалер (ФОТО)
Next (ФОТО) Битолчанка паркираше во рикверц, па испадна ХИТ на интернет