in ,

Epic гејмс ја дава играта Цивилизација 6 да се симнува бесплатно

Најновиот дел од Цивилизација серијалот Epic гејмс ја даваат бесплатно да се симнува. Погледнете гп видеото за каква игра се работи испод.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ја гледате секој ден на ТВ екраните, а вака изгледаше како дете – погодувате ли која водителка е на фотографијата?

Што се случува со вашето тело кога ќе почнете да пливате трипати неделно?