in , , ,

ДОМА СО ЛЕА: Корона апдејт по 2 месеци пауза

По двомесечна пауза Леа од Дома Со Леа се враќа на Јутуб. Леа во ова видео ви објаснува како ги помина одвие два Месеца во карантин. Сето тоа погледнете го во ова видео испод.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Алергијата од сонце за многумина е голем проблем, еве како да се заштитите навреме

Колку е здрава замрзнатата храна?