НЕВЕРОЈАТЕН ПОТЕГ: EPIC GAMES ЈА ДАВА GTA5 PREMIUM ЗА ИЧ ПАРИ


Епик Гејмс не престанува да изненадува, така да од вчера Епик корисниците можат да ја симнат играта која е една од најиграни на Стимот, GTA5. Епик гејмс поради овакви потези во минатово Стим корисниците го хејтаа за тоа што дава игри за ич пари кои се плаќаат на Стимот. Епик гејмс изгледа е платформа која ќе се користи многу во иднината а и според она виденото ќе биде дел од Анриел 5 енџинот Сони Плејстешен 5 конзолата. Така да ако скате играта да ја симнете направете си Епик акаунт и симнете ја за ич пари.

Previous Хороскопски знаци кои не можат да склопат пријателство едни со други
Next Калиопи откри што научила за време на самоизолацијата

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *