(ФОТО) ОБЛЕКА КОЈА ЌЕ НАПРАВИ СЕКОЈ МАЖ ДА ЗАТРЕПЕРИ


Нити премногу провокативно, нити премногу конзервативно.. Не ви се потребни премногу скапи парчиња доколку сакате да оставите силен впечаток на некој посебен маж во вашиот живот

Воопшто не треба да се грижите за тоа што им се допаѓа на другите и слепо да се раководите според нивното мислење – носете го она што вам ви е убаво и ве прави да се чувствувате пријатно. Но не е лошо да слушнете мислење од машка страна за тоа што во нивните очи изгледа привлечно на женското тело. И веднаш ве известуваме дека премногу кратки здолништа и длабокото деколте не се на нивниот список.

Повеќе од написот ќе најдете на следниот линк: (ФОТО) ОБЛЕКА КОЈА ЌЕ НАПРАВИ СЕКОЈ МАЖ ДА ЗАТРЕПЕРИ

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 14. МАЈ 2020 ГОДИНА
Next 3 ОД НАЈИНТЕРЕСНИТЕ КАФУЛИЊА НИЗ СВЕТОТ