Вака ќе биде идниот Сони Плејштејшен 5 Гејминг


Новата Гејминг технологија која се вика Анриел 5 енџин која ќе ја содржи новата Сони Плештејшен 5 конзола ќе биде толку реална што ќе имате чуство дека играте во некој филм. Погледнете го видеото испод:

Previous Принцот Чарлс го откри рецептот за неговиот омилен појадок
Next Преслатко: Погледнете како Слаткар го заспива синчето Моша (видео)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *