in ,

„ЉУБОВТА ГИ БРИШЕ СИТЕ ГРЕШКИ“ – НЕШТА КОИ МОЖЕМЕ ДА ГИ НАУЧИМЕ ОД МАРИЈА МАГДАЛЕНА

„Секој човек има своја иднина, тоа е поглед со кој Бог го гледа тој човек.“

-Секој човек има своја иднина, тоа е поглед со кој Бог го гледа тој човек.
-Не суди и не цени го човек само по неговото минато.
-Простувај му на другиот затоа што и тебе ти е простено за многу нешта.
-Никогаш не знаеш што Бог може да направи од тебе ако потполно не му се предадеш.
-Кога ги следиш стапките на другите светци, се е полесно.

-Иднината и минатото се два различни света кои играат важна улога во нашата сегашност
-Дури и кога бегаш од Бог, Бог се повеќе ти се приближува.
-Љубовта ги бриши сите грешки
-Кога ќе покажеш дека се грижиш за некого тогаш не ја менуваш само својата туку и туѓата иднина.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12. МАЈ 2020 ГОДИНА

И Хана, ќерката на Тамара Тодевска има „Тик ток“ – ова е првата нејзина објава (видео)