in ,

Човекот кој ми е повеќе од роднина или брат

Од кога бев стасан од Германија 1997 година почнав да се дружам со мојот Кум, Вујко и Братучед со Борче. Со него се знам уште од мали нозе и секогаш сме знаеле како да се забавуваме. Од играње на плејстејшен па се до свирње кларинет или саксофон и тропање на тапани, секогаш сме најдувале начин како да ни биде итересно. Тој беше и е сега музичар а јас еден хоби Диџеј и живее во Америка, што за жал не одалечи еден од друг. Но на некој начин ние се дружиме уште иако не дели океанот. Од време навреме играме се уште Плејстејшен поточно Фифа 20 еден против друг. Дали еден ден ќе се врати во Македонија се уште го немам тој одговор и не сум сигурен. Еве една слика на која се сликавме јас и тој пред повеќе од 10 години, погледнете ја горе.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

По неполн месец од породувањето Сања Николиќ излезе на прва прошетка со синчето (фото)

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12. МАЈ 2020 ГОДИНА