Вака изгледаат мајките на македонските познати личности (фото)


Мајките се едни од најважните жени во нашиот живот, тие се тука од нашето раѓање, па се до последниот ден.

Тука се  да не советуваат, охрабруваат, потикнуваат, критикуваат. Тие се нашиот најдобар пријател, пријател на кој секогаш може да сметаме.

За разлика од „Денот на жената“ кој се слави на 8ми март, „Денот на мајката“ во различни држави се слави на различен датум.

Ширум светот, овој ден се одбележува на различен начин, во некои од нив на мајката се купуваат подароци, одат на вечери, се прават изненадувања, мајката и децата прават заеднички активности.

Вчера (10.05.2020) во светот се славеше „Денот на мајката“, а токму по тој повод македонските јавни личности на социјалните мрежи објавија фотографии од своите мајки честитајќи им го овој важен датум.

Во продолжение погледнете како изгледаат мајките на познатите.

Продолжението видтете го на наредниот линк: Вака изгледаат мајките на македонските познати личности (фото)

Извор: vistina.com.mk

Previous Во спотот се појавуваат познати личности: Тамара и Билбилов со нова песна – „Светот е“ (видео)
Next По неполн месец од породувањето Сања Николиќ излезе на прва прошетка со синчето (фото)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *