in ,

10 ВИДЕОИГРИ ВО КОИ ВИЕ ИГРАТЕ КАКО ЗОМБИ

Има многу видеоигри за гонење и убивање зомбија во постапокалиптични сценарија, но ретко има игра во која вие како играч сте зомбито.

Gameranx направи избор на 10 вакви игри. Уживајте во играњето!

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

(ФОТО) МАГИЧНА ПРОЛЕТ ВО ЈАПОНИЈА – ТАМУ КАДЕ ШТО ЦРЕШОВИТЕ ЦВЕТОВИ СОЗДАВААТ БАЈКА

Де Ниро: Би сакал да го глумам гувернерот на Њујорк