in , , ,

Како изгледа животот во карантин во стан од 9 квадрати?

Кејт Џоунс од Австралија веќе 3 години живее во Париз во стан од 9 метри квадратни. Поради мерките за забрана за движење поради ширењето на коронавирусот поминува повеќе време во станот од порано.

Во собата има сè – кујна, работна маса, кревет.

„Сега повеќе од сè на светот сакам да имам куќа со градина и двор. Да излезам надвор и да уживам газејќи по тревата, и да уживам во синото небо“, вели Џоунс за Reuters.

За да собата не изгледа како еден вид на кафез, Кејт направила план како да го уреди станот. Едниот дел од просторот е ограден и е наменет само за одмор, за работа и читање книги.

Таа засадила нане и авокадо во станот. Вели дека ова ја смирува.

Кејт изјави дека ужива во животот во Париз и едвај чека да се врати животот во нормала.

Погледнете го видеото.

Кејт Џоунс од Австралија веќе 3 години живее во Париз во стан од 9 метри квадратни. Поради мерките за забрана за движење поради ширењето на коронавирусот поминува повеќе време во станот од порано.

Во собата има сè – кујна, работна маса, кревет.

„Сега повеќе од сè на светот сакам да имам куќа со градина и двор. Да излезам надвор и да уживам газејќи по тревата, и да уживам во синото небо“, вели Џоунс за Reuters.

За да собата не изгледа како еден вид на кафез, Кејт направила план како да го уреди станот. Едниот дел од просторот е ограден и е наменет само за одмор, за работа и читање книги.

Таа засадила нане и авокадо во станот. Вели дека ова ја смирува.

Кејт изјави дека ужива во животот во Париз и едвај чека да се врати животот во нормала.

Погледнете го видеото.

Извор: кајгана

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Туторијал за фантастичен и лесен маникир во домашни услови (видео)

Цеца за својот внук купила колепка од чисто злато