in ,

Resident Evil 2 Biohazard RE: Борба со Зомбија во прв персон

Ова е најновиот Гејм Плеј на Азирус Гејминг од новата Хорор игра на Капком Резидент Евил 2. Погледнете го:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Филип Живојиновиќ во жестока расправа по навредите кон сопругата: „Прија е ограничена, нејзиниот талент е добро да се омажи!“

Фановите разочарани од стилската промена на Никол Шерцингер (фото)