ВИДЕО: 40 тонски китови како скокаат од вода


Ова е прекрасна снимка во која се снимени како китови скокаат од вода. Погледнете го сето тоа во долното видео:

Previous „Вие сте шампиони“: Легендарните „Квин“ им посветија преработка на својот голем хит на здравствените работници и пациентите (ВИДЕО)
Next Марија Шерифовиќ ја пееше „Пукни зоро“, а тогаш на изненадување на сите во живо и се приклучи Новак Ѓоковиќ (видео)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *