ВИДЕО: Типов направи од заден дел Огледало на Ајфон


Типов направи задниот дел на ајфонот огледало. Процесот како што може да се види не е ниту малку лесен, што бара добра техника и големо стрпеније, Погледнете го видеото испод:

Previous Еве чија љубов во светот на познатите коронапандемијата ја уништи, а чија ја зацврсна, како никогаш порано (ВИДЕО)
Next ВИДЕО: Каков звук пуштаат носорози кога сакаат да се галат

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.