in , ,

НАЈУБАВАТА ЦВЕТНА ГРАДИНА ВО СВЕТОТ ЗА ПРВ ПАТ ПО 71 ГОДИНА НЕМА ПОСЕТИТЕЛИ И ИЗГЛЕДА МАГИЧНО!

Најубавата цветна градина во Холандија „Keukenhof“ годишно ја посетуваат милиони посетители ширум светот. Сега, за првпат по 71 година, градината е затворена поради пандемијата со коронавирусот.

Алберт е талентиран фотограф кој добил дозвола да ја фотографира цветната магија без посетители. Неговите фотографии се најубавото нешто кое ќе го видите денес:

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: НАЈУБАВАТА ЦВЕТНА ГРАДИНА ВО СВЕТОТ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 1. МАЈ 2020 ГОДИНА

„Планирам да заминеме што подалеку од овде“: Тијана и Милан прославија 19 години брак