Супер изведба во Бугарија во едно нивно шоу на песната на Тоше Проески


Прекрасно изведена песна од страна на Fiki Storaro од нашиот Тоше Проески. Тој вели дека му беше чест да ја изведе ова песна, уживајте во во изведбата:

Previous Најновите игри на PS4 plus за месецот Мај 2020год
Next ИЛЈАДНИЦИ ФЛАМИНГОСИ ГО ПРЕТВОРИЈА МУМБАЈ ВО РОЗОВ ГРАД ДОДЕКА ЛУЃЕТО СЕ ВО КАРАНТИН