in ,

Новиот контракт кој не е контракт со наслов: HITMAN 2 – Grand Theft Bosco

Велешанецот Горан ака Азирус Гејминг изигра контракт кој не е контракт. Погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто ги сакаме негативците во филмовите и сериите?

Најновите игри на PS4 plus за месецот Мај 2020год