in ,

Најновите игри на PS4 plus за месецот Мај 2020год

Имаше много предходни шпекулацији во врска со игрите који ќе ги дадат за Мај месецот ова година и ниту еден од нив не успеа да погодат или па не беа точни. За наредниот месец Мај корисниците на PS4 plus ќе добијат две симулацији, една е Фарминг симулација Farming Simulator 19 и градската симулација Cities: Skylines. За повеќе погледнете го видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новиот контракт кој не е контракт со наслов: HITMAN 2 – Grand Theft Bosco

Супер изведба во Бугарија во едно нивно шоу на песната на Тоше Проески