in ,

Топ 10 видеоигри чии приказни се историски издржани

Нема совршена видеоигра, но кога мешате историски елементи во приказната, гледајте да бидат издржани.

Авторите на овие 10 видеоигри навистина се потрудиле историските детали да бидат автентични, а игрите забавни.

Изборот е на Gameranx.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Од Велес за светот – „Ќе мине сè“ (ВИДЕО)

ЗЕЛЕНИЛОТО ЈА ПОТТИКНУВА СРЕЌАТА: КАКО ВЛИЈАЕ ВРЗ МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ?