(ФОТО) ВРЕМЕ Е ЗА ПРОЛЕТНО ОСВЕЖУВАЊЕ – ФРИЗУРИ КОИ ЌЕ ЈА ОДБЕЛЕЖАТ ОВАА СЕЗОНА


Остана уште само малку до повторното отворање на фризерските салони. За идеална пролетна промена на изгледот ви ги споделуваме најпопуларните фризури кои ќе одбележат оваа сезона.

Остана уште малку време до повторното отворање на фризерските салони а сигурни сме дека на сите вам ви е потребна промена на изгледот. За сите дами кои сакаат да го променат својот имиџ и да испробаат нешто ново, ви ги споделуваме најпопуларните фризури кои познатите дами ги пласираа за оваа пролетна сезона.

Погледнете го сето на наредниот линк: (ФОТО) ВРЕМЕ Е ЗА ПРОЛЕТНО ОСВЕЖУВАЊЕ – ФРИЗУРИ КОИ ЌЕ ЈА ОДБЕЛЕЖАТ ОВАА СЕЗОНА

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 27. АПРИЛ 2020 ГОДИНА
Next Љубовта на Лила може да се добие на подарок, а може и… да се купи (ФОТО)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *