in , ,

Твитерџиката и ветеринарка Наташа или уште позната како Бојчен

Доколку сте барале Ветеринар или Ветеринарка Наташа можеби е правиот избор. Се работи за Твитерџика која не бира много начини на изразување на Твитер него што ќе и текне ќе твитне и за тоа можеби е една од омилените твитерџији помеѓу толку голем број на Македонскиот твитерај. Доколку сакате да ја следите Бојчен кликнете на наредниот линк кој ќе ве одведе кон нејзиниот Твитер профил: Твитерџиката и ветеринарка Наташа или уште позната како Бојчен

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Направете сами природна фарба за коса

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 27. АПРИЛ 2020 ГОДИНА