in ,

(АЗИРУС ГЕЈМИНГ) HITMAN 2 – Improvised Ballistic Methods 8

Контрактот е изигран на 11 Ноември минатава година од страна на Азирус Гејминг кој според него е еден од најдобрите контракти кој ги изиграл во негов стил. Погледнете го котрактот испод:

Погледнете уште еден контракт на Азирус Гејминг

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ШТО ПРЕДИЗВИКУВА ДЕПРЕСИЈА КАЈ СЕКОЈ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК?

Нешто во врска со новиот МИКС: Timbaland – The Way I Are ft Keri Hilson, D O E , Sebastian (DJ Ljupce1982 MIX)