in , , , ,

(30 ФОТКИ) Слики од славните на пред и по карантинот

Помалку од 1% од населението, богато и славно, е познато по нивниот стил за кој би се бореле до смрт. Но, рестрикцијата ги враќа ѕвездите на Земјата. И, тие паѓаат како некои метеороиди.

Како на пример на растечката брада како Том Хенкс во Каставеј, овие карантирани познати личности сигурно ја заборавија модната полиција. Сите ние сме само луѓе. И има само што може да направите е да изгледате добри за едночасовна средба. Но, немојте да се изненадите кога ќе забележите јасна разлика во карантинот пред сликите по сликите. Тие се променети, но и ние.

Погледнете ги сликите на наредниот линк: (30 ФОТКИ) Слики од славните на пред и по карантинот

Извор: boredpanda.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како да направите совршено тесто за пица?

Во живо сега Музика од младинскиот парк