in , ,

Во живо сега Музика од младинскиот парк

Стримот заврши, погледнете ја видео снимката.

https://www.facebook.com/109675073947029/videos/528081454761951/

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(30 ФОТКИ) Слики од славните на пред и по карантинот

Драгана Мирковиќ се потсети на своите починати колеги, а меѓу нив и Тоше: „Боже, колку ми недостигаат овие луѓе“