НАЈУБАВИ ФОТОГРАФИИ ОД НЕБОТО: КОГА ЌЕ СЕ ЗДРУЖИ ЈАТО ПТИЦИ, НАСТАНУВА МАГИЈА!


Комбинацијата од вистинско место во вистинско време создава нереален резултат! Токму вакви фотографии ви претставуваме во галеријата – јато птици кои формираат неверојатни облици.

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24. АПРИЛ 2020 ГОДИНА
Next „Ролинг стоунс“ првпат по осум години објавија песна

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *