in

Твитерот на Леа од Дома Со Леа

Ако не сте знаеле каде јутуберкта Леа е уште активна, одговорот е Твитер профилот @LeCaffeine. @LeCaffeine е еден од најпопуларните во Мекедонија а нанего можат да се најдат твитови кои се во тренд на Твитер. Твитер профилот на Леа може да ве мотивира а и да ве натера да се чуствувате позитивно и да ве расположи. Така да ако не сте досега го следеле додадете го и следете го профилот на Леа Од Дома Со Леа.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ОВА СЕ НАЈПОПУЛАРНИТЕ ИМИЊА ЗА МОМЧИЊА И ДЕВОЈЧИЊА ЗА 2020 ГОДИНА!

Како да заковате клинец без никаков проблем