in ,

ОВА СЕ НАЈПОПУЛАРНИТЕ ИМИЊА ЗА МОМЧИЊА И ДЕВОЈЧИЊА ЗА 2020 ГОДИНА!

Додека одбирањето на имиња за некои родители е најлесниот дел од родителството, за други е тоа прилично тешка одлука. Многу фактори влијаат врз одбирањето на името, од кои популарноста е најважна. Додека некои родители сакаат име кое никој досега го нема, други пак, се држат до трендовите.

Без обзир на која група родители припаѓате, погледнете кои имиња според претпоставките на стручњаците се најпопуларни за 2020. година во светот, а некои може да ги позајмиме бидејќи се вклопуваат во нашата средина.

Женски имиња:

1. Ема

2. Оливија

3. Ава

4. Изабела

5. Шарлот

6.Софија

7.Амелија

8.Миа

9. Мила

10. Харпер

Машки имиња:

1. Лиам

2. Ноа

3. Вилијам

4. Оливер

5. Лукас

6. Бенџамин

7. Елајџа

8. Хенри

9. Џејмс

10. Александар

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Експертите откриваат: Зошто имате чудни соништа за време на изолацијата?

Твитерот на Леа од Дома Со Леа