in

Како да заковате клинец без никаков проблем

За да заковате клинец без никаков пролем и без да го повредите прстот постојат повеќе начини. Нај лесниот начин е да користоте чешал со чија помош ќе го заковате клинецот рамно без никаква проблем.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Твитерот на Леа од Дома Со Леа

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24. АПРИЛ 2020 ГОДИНА