in ,

ВИДЕО: Погледнете ја новата Тракманија која ќе излезе во скоро време

Наскоро ќе излезе најновата Тракманија и сите како и мој пријател се надеваат дека нема да ја утнат како Тракманија Турбо за која излегоа многу критики. Јас лично не сум голем фан на Тракманија ама пред повеќе години ја имам играно, за што мислам дека е добра игра. Азирус Гејминг исто така мисли дека Тракманија Турбо е најлошата Тракманија игра во историјата. Погледнете трејлерот на новата Тракманија која ќе излезе наскоро.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Деновите на Елена Ристеска не изгледаат како во карантин кога е таа во нејзино друштво (фото)

НАШИТЕ БИСЕРИ ПО СВЕТОТ: „ШТО МИ Е МИЛО И ДРАГО“ – ОНЛАЈН, ИСПЕАНА ОД ТРОЈЦА БРАТУЧЕДИ, МУЗИЧКИ УМЕТНИЦИ ВО ТРИ РАЗЛИЧНИ ЗЕМЈИ (ВИДЕО)