in ,

Денес официјално беше откажан Октомбрискиот фест во Минхен

Поради Короната е откажан најпознатиот фест во светот, Германскиот Октомбрискиот Фест кој се одржува секоја година во Минхен. Со тоа градот и хотелијерите а и други ќе останат на цедило вели градоначалникот денес. Градот секоја година заработува примање од 1,23 милијарди евра, што не е навистина малку. Се надеваме дека во иднина ќе биде поинаку и дека ќе може да се одржува без никаков проблем, да се пије пиво и ужива во она што го нуди најшпзнатиот фест во светот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ја победи короната, сите го знаат како рокер, но оваа е вистинската професија на Ѓорѓе Давид

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22. АПРИЛ 2020 ГОДИНА