in , ,

ВИДЕО: Оргиналот во споредба со миксот кој го направив од хитот на Тимбеленд

Еве мала споредба на оргиналот со мојот Микс. Слушнете ги видеата.

Слушнете го оргиналот

Еве го Миксот, слушшнете го

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21. АПРИЛ 2020 ГОДИНА

„Најпосле да ви покажам“: Ова е најмладата ќерка на славниот Раде Шербеџија (видео)