in ,

ФОТО: Жена пронајде јајце со мала пукнатина во паркот

Не толку одамна, Бетси, нејзиниот сопруг и нејзините деца отидоа во паркот за да си играат со топка. Семејството тогаш забележало дека некој ги разбил гнездата на патки кои биле таму. Беше тажна глетка, но по поблиската глетка, тие се сопнаа на нешто што сè уште беше недопрено. Осамено јајце. И покрај тоа што беше малку пукнато, тоа не пропуштало, па Бетси веднаш се нафатила да стори сé што е во нејзина моќ за да спаси што останало. Ја зеде јајцето дома и почна да го инкубира во градникот.

Повеќе видите на наредниот линк: Жената пронајде јајце со мала пукнатина во паркот

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ИДЕАЛНО ЗА ВИКЕНД: СО ОВАА СТРАНИЦА НЕМА ПОВЕЌЕ ДА СЕ МАЧИТЕ БАРАЈЌИ ФИЛМОВИ

ВИДЕО: Најпопуларниот Хитмен 2 контракт изигран на велешанецот Азирус Гејминг