in ,

ИДЕАЛНО ЗА ВИКЕНД: СО ОВАА СТРАНИЦА НЕМА ПОВЕЌЕ ДА СЕ МАЧИТЕ БАРАЈЌИ ФИЛМОВИ

Ако овој продолжен викенд со полициски час сакате да го поминете со квалитетно филмско уживање, а едноставно немате идеја каде да пронајдете добри препораки, тогаш треба да ја погледнете Suggest Me Movie страницата.

Оваа веб-страница фукционира така што можете да одберете период кога филмот е снимен/прикажан (помеѓу 1900 и 2020 година), како и јазикот на кој сакате да биде филмот. Освен тоа, достапна е и опцијата за бирање на оценка која фимот ја има на IMDB, па така можете да одберете и самата страница да ви даде предлози само со филмови кои имаат оценка над 7, 8, 9…

Голем љубител сте на трилери, но воопшто не ви се допаѓаат хорорите? Благодарение на филтерот на жанрови, едноставно можете да ги одберете само оние жанрови кои сакате да ги гледате, па предлозите ќе бидат само со нив. Покрај тоа, користете и клучни зборови со кои на страницата ќе ѝ помогнете да ви даде совршен предлог (на пр. Бред Пит, борба, автомобили, итн…).

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 НЕШТА КОИ МАЖИТЕ ОБОЖАВААТ ДА ГИ ВИДАТ НА ЕДНА ЖЕНА

ФОТО: Жена пронајде јајце со мала пукнатина во паркот