in ,

ВИДЕО: Најпопуларниот Хитмен 2 контракт изигран на велешанецот Азирус Гејминг

Ова е најпопуларен контракт кој го има изиграно и ставено Горан на Јутуб, кој е најдобриот Хитмен играч во Македонија. Погледнете го.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Жена пронајде јајце со мала пукнатина во паркот

ОВА Е ПОЛУБРАТОТ НА МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ: СЕ ЗАНИМАВАШЕ СО ПЕЕЊЕ, БЕШЕ УЧЕСНИК ВО РИЈАЛИТИ, А ЕВЕ ШТО ПРАВИ ДЕНЕС