in ,

Најдобриот ХИТМЕН 2 македонски играч е од Велес

Ако сте се запрашале кој игра најмного професионални контракти во Македонија одговорот би бил Горан со никот Азирус. Горан кој потекнува од Велес е најдобриот ХИТМЕН 2 играч во Македонија има изиграно 253 контракти. Контрактите прв пат ги имаат изиграно луѓето кој ги правеле а Горан ги има преиграно во негов стил. Еве три најнови видеа на Горан Азирус Гејминг. Уживајте

HITMAN 2 – Dangerous Tourists

HITMAN 2 – Your Back Is Red

HITMAN 2 – A Fool`s Errand

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

На Цеца карантинот не и паѓа толку тешко: Пејачката веќе има искуство со куќниот притвор уште од 2011. година, па открива што и дава сила да истрае (ФОТО)

Марко го виде Моша: Слаткар направи сефте средба и прва фотографија со новородениот син (ФОТО)