in ,

Интернет сервис кој дава по некоја игра добра бесплатно, Epic Games

Ако барате некоја игра бесплатно да ја земете а да е добра тогаш треба да се зачлените на Epic Games кој во последно време нуди игри бесплатни кои всушност се наплаќаат на Стим. Стим корисниците за тоа го замразија Epic сервосот. Ова недела може да се симне Just Cause 4 која на Стимот се плаќа 30 евра. Линкот за овој прекрасен сервис е следниот… epicgames.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: „Мојата жена мрази кога работам од дома“, Банкси ја открива својата најнова работа на Инстаграм

0

МЕСТА ОД ДИЗНИЕВИТЕ БАЈКИ КОИ ПОСТОЈАТ ВО ВИСТИНСКИОТ СВЕТ