in ,

(ФОТО) ФОТОГРАФИИ ОД НАЈУБАВИТЕ НЕШТА ВО ЖИВОТОТ КОИ ЌЕ НАПРАВАТ ДА СЕ ЧУВСТВУВАТЕ ПОДОБРО

0

За позитива и добро расположение во денот

Во овие денови кога пандемијата ни ги промени нашите животи од корен, ви споделуваме фотографии од најубавите нешта во животот кои се вистински драгоцени и вредни. За позитивно расположение и насмевка на вашето лице.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

НЕШТА КОИ ЕДНА ДАМА НИКАКО НЕ СМЕЕ ДА ГИ ПРАВИ ВО ЈАВНОСТ

АНА ВИНТУР ОБЈАВИ ФОТОГРАФИЈА СО ВАЖНА ПОРАКА: „ПОЗИТИВАТА МОМЕНТАЛНО Е ДРАГОЦЕНО НЕШТО.“