Како да подгреете стојена Пица а да не се разликува много од пресната


Сосема случајно налетав на овој трик кој го видов од ТАФФ емисијата на германската телевизија Про7. Да подгреете пица во микровална а да не се разликува од што току купената и да не го изгуби вкусот, не е никаква филозифија. Кога ја погревате пицата доволно е само да ставите заедно со пицата чаша вода. Со тоа ако е исушена пицата од самото стоење ќе биде мека а и вкусот ќе биде скоро како да е пресна. Испробајте го трикот и ако имате намера и кажете што сте направиле во коментар испод.

Previous Ана Бекута во паника: Мрка бил во болница каде што има 90 пациенти заразени со корона?
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 15. АПРИЛ 2020 ГОДИНА