in ,

(ФОТО) САМ СВОЈ МАЈСТОР – УРНЕБЕСНИ ФОТОГРАФИИ ОД САЛОН ЗА УБАВИНА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ

Карантинот ги натера многумина да практикуваат третмани за убавина и изглед во домашни услови, но некои од тие обиди завршија прилично неславно

Поради мерките за социјална дистанца и затворањето на салоните за убавина, на многумина им недостига одењето на фризер или козметичар. А за таа цел бројни козметички зафати почнаа да се изведуваат дома, но некои од тие обиди завршија неславно.
Погледнете што се случило со некои луѓе кои се обиделе да се разубават дома..

Повеќе видите на наредниот линк: (ФОТО) САМ СВОЈ МАЈСТОР – УРНЕБЕСНИ ФОТОГРАФИИ ОД САЛОН ЗА УБАВИНА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FIFA 20 СТРИМ: ВАЛЕРИ ДИМОВСКА БЕШЕ КАКО ГЛАВНА ТЕМА

ДВОКРАТНО ЧИСТЕЊЕ НА ЛИЦЕТО – МЕТОДА КОЈА ЌЕ ГО ЗАМЕНИ КОЗМЕТИЧКИОТ ТРЕТМАН ЗА ВРЕМЕ НА ИЗОАЛЦИЈА